Mükremin REYHAN - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞ

1976 Yılında Kahramanmaraş Merkez Serintepe Mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu Hatay Serinyol Kasabasına bağlı Paşaköy İlkokulu ve  Aşağıoba İlkokulunda okudu. Ortaokulu Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde, Liseyi ise Sütçü İmam Lisesinde tamamladı.1995 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü kazandı ve 1999 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ekim ayında Trabzon Şalpazarı Lisesine atandı. Bir yıl çalıştıktan sonra askerlik görevini yapmak için gittiği İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay’da bir aylık Yedek Subay Öğrenci eğitimini tamamladıktan sonra Yedek Subay Öğretmen olarak Artvin Borçka Yeniyol İlköğretim Okuluna atandı. Burada askerlik görevini tamamladıktan sonra Trabzon Şalpazarı Lisesindeki görevine döndü.2004 yılı sonuna kadar buradaki görevini sürdürdü.2004 yılında İller arası tayinle Kahramanmaraş Göksun Ericek Prof. Dr. Mehmet Sağlam Çok Programlı Lisesine atandı. Burada bir yıl çalıştıktan sonra 2005 yılı İl içi Mazeret tayiniyle Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlköğretim Okuluna atandı. Bu okulda da bir yıl çalıştı. 2006 yılında Sütçü İmam Lisesine atandı. Bu okulda üç yıl çalıştıktan sonra 2009 yılında Kız Meslek Lisesine (daha sonra ismi Sevim Şirirkçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştur.)atandı. Bu okulda 2013 yılına kadar çalıştı.2013’te Yönetici sınavı ile Dereli Mehmet Afşar İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bir dönem sonra okulun ortaokul kısmı ayrılarak yeni binasına taşındı ve Deniz Bitmiş Ortaokulu adını aldı. Bu okulda İki buçuk ay kadar Müdür  vekili olarak  görev yaptıktan sonra yaklaşık beş yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılında, geldiği okula Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandı. İki yıl öğretmenliğin ardından Yönetici sınavıyla 2020 yılında kendi okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.2023 yılı Kasım ayında Eğitim Kurumları Yönetici Sınavıyla Kapıçam Çok Programlı Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandı ve halen buradaki görevine devam etmektedir.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarih Tezsiz Yüksek Lisans mezunu olup evli ve üç çocuk babasıdır.

(505) 680 3346 Eposta