Kapıçam Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Geçici koruma altındaki öğrencilere dilimizi ve kültürümüzü öğretmek ve onları bilime, yeniliklere ve gelişime açık, ülkemize entegrasyonu sağlanmış, maddi ve manevi bakımdan donatılmış nitelikte bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Geçici koruma altındaki öğrencileri dilimizi ve kültürümüzü benimsemiş, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı ülkemizin eğitimine uyum sağlamış, yüksek nitelikli mesleki bilgilerle donatılmış, çevrenin istihdam ihtiyacına katkı sağlayacak nitelikte bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz e-Okul’dan 8, Geçici Eğitim Merkezinden 33, toplamda 41 öğrencisini üniversiteye (Lisans) yerleştirme başarısını göstermiştir.

Yabancı Dil: İngilizce, Almanca, Arapça, Türkçe
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 41 Öğrenci Lisansa yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Futbol, Futsal, Halk Oyunları, Voleybol ,Bilek Güreşi, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Projesi 2 Adet Öğretmen Değişimi Projesi Mesleki Eğitim Hibe Projesi
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda Suriye, Irak uyruklu ve Türk öğrenciler Eğitim Öğretim görmektedir.

WEB - https://barinmamerkezicpl.meb.k12.tr

Adres - Sivricehöyük Mahallesi Emiruşağı Caddesi Geçici Barınma Merkezi Kümeevler No2A Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal (Tekli)

Yerleşim Yeri - Sivricehüyük Mahallesi